Kim Kardashian vrea al treilea copil! Iată ce i-au spus medicii!

27 martie 2017   News

Ştim cu toţii cât de mult s-a chinuit pentru a-l concepe şi aduce pe lume pe micuţul Saint West, că doar numai despre asta vorbea. La un moment, starleta a declarat că face sex de 500 de ori pe zi şi tot nu reuşeşte. Ei bine, acum e dispusă s-o ia de la capăt!

Kim alături de micuţul Saint West

În noul promo al reality-show-ului ”Keeping Up With the Kardashians”, Kim a declarat că-şi doreşte un al treilea copil, motiv pentru care a mers la doctori să obţină undă verde. Din păcate pentru ea, specialiştii sunt rezervaţi şi nu-i garantează că o să rămână din nou însărcinată.

Kim şi Kanye cu North West, primul copil al cuplului

„Vreau să-ncerc să mai am un copil. Vreau ca cei doi copii ai mei să mai aibă fraţi, dar doctorii spun că nu e sigur pentru mine să mai încerc să rămân însărcinată”, poate fi auzită Kim în respectivul promo.

Declaraţia aceasta este una destul de surprinzătoare, dat fiind faptul că-n ultima vreme s-a tot zvonit că relaţia dintre Kim şi Kanye nu e chiar stabilă în aceste momente. Aşadar, dorinţa de a avea încă un copil să fie speranţa de a-şi resuscita mariajul?

Mai multe