Kim şi Madonna s-au duelat în decolteuri. Au venit în sutien la un eveniment

9 martie 2018   News

După ce au petrecut împreună la after party-ul organizat de „Regina muzicii pop” imediat după premiile Oscar, acum Kim Kardashian şi Madonna s-au reunit pentru o altă cauză.

Cele două dive, bune prietene, au făcut senzaţie la un eveniment în cadrul căruia s-a vorbit despre produse de îngrijire şi make-up. Kim şi-a lansat mai multe linii de cosmetice, aşa că nu e o surpriză pentru nimeni că ea a fost invitată de seamă pentru un clip de tip Q&A despre frumuseţe. Madonna şi Kim au apărut la Space YouTube din Los Angeles îmbrăcate în haine foarte sexy, sau mai degrabă dezbrăcate.

S-au fotografiat împreună şi toţi ochii au fost aţintiţi asupra bustului proeminent al lui Kardashian care a purtat o fustă super mulată şi un sutien care lăsa la vedere aproape tot. În vârstă de 37 de ea, vedeta TV i-a dezvăluit Madonnei câteva dintre trucurile sale de beauty şi, dacă vă gândeaţi că a eclipsat-o pe una dintre cele mai mari cântăreţe ale momentului, ei bine, Madonna a îmbrăcat şi ea o ţinută sexy.

A purtat un costum negru din catifea, iar sacoul cu nasturii deschişi a lăsat la vedere un body din dantelă, extrem de mulat. Aşa că seara a fost dominată de decolteuri, Kim şi Madonna potrivindu-şi în mare parte ţinutele. Care apariţie vi se pare reuşită?

Foto: Instagram Madonna, Instagram Kevin Mazur

Mai multe