Kirk Douglas a împlinit 102 de ani. Cum a fost sărbătorit de fiul şi nora sa, Catherine Zeta-Jones?

10 decembrie 2018   News

Duminică a fost o zi specială în familia Douglas! Kirk a împlinit 102 ani, iar alături i-a stat soţia lui, Anne Buydens (99), fiul Michael Douglas, celebra lui noră, Catherine Zeta-Jones, dar şi nepoţii lui.

Kirk Douglas a fost sărbătorit cu fast în interiorul reşedinţei lui din Beverly Hills. În ciuda faptului că este ţintuit într-un scaun cu rotile, starea de sănătate a marelui actor este una excelentă, drept mărturie stând aceste fotografii surprinse de ziua lui. Kirk s-a ţinut de mână cu soţia sa toată seara, a râs cu nepoţii lui şi le-a dat sfaturi de viaţă fiului şi nurorii sale.

Printre primii care i-au urat toate cele bune în spaţiul virtual au fost nora sa, Catherine Zeta-Jones, care l-a descris precum „cel mai frumos om”, nepotul lui cel mare, Cameron, şi fiul lui, Michael Douglas, care i-a mulţumit pentru tot ce i-a oferit de-a lungul vieţii lui.

Pentru aniversarea de 102 ani, Kirk Douglas a spus că îşi doreşte ca lumea să fie un loc mai sigur pentru copiii şi nepoţii noştri. ’’Există atât de multă animozitate acum, dorinţa mea este ca oamenii să se trateze reciproc cu bunătate şi respect″, a spus veteranul actor, potrivit Agerpres.

Mai multe