Kirstie Alley a avut întotdeauna sentimente puternice pentru Travolta. Cum a tratat-o el

28 iulie 2021   News

John Travolta nu reprezintă pentru Kirstie Alley doar unul dintre puţinii prieteni rămaşi, ci şi marea ei dragoste.

Alley a recunoscut că, în ciuda faptului că s-a împrietenit cu regretata soţie a lui Travolta, Kelly Preton  i-au trebuit ani ca să treacă peste sentimentele ei  faţă de actor. „Kelly îmi arunca expresii de genul:„ Flirtezi cu soţul meu? ” Şi răspunsul a fost da ", a mărturisit, cu sinceritate, actriţa, de 70 de ani.

În 2018, Alley a dezvăluit: „Îl iubesc în continuare”. O persoană din anturajulor celor doi a recunoscut că actriţa l-a privit pe Travolta ca pe marea ei dragoste pierdută, deşi nu se poate spune acelaşi lucru de sentimentele care l-au încercat pe Travolta.

Kirstie priveşte la timpul petrecut cu John ca la o poveste de dragoste, dar el nu a a fost niciodată interesat de ea în plan amoros. “Totuşi, s-au susţinut reciproc"

Cu toate astea, Alley are convingerea că au împărţit aceleaşi sentimente pe vremea când jucau în comedia romantică Uite cine vorbeşte. Actriţa spune că nu a acţionat pentru că era  căsătorită în acel moment cu al doilea soţ, Parker Stevenson . „A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut vreodată, pentru că eram îndrăgostită nebuneşte de Travolta”.

„Dacă nu aş fi fost căsătorită, aş fi plecat şi m-aş căsătorit cu el”, a spus vedeta în 2018, în timp ce apărea la Big Brother UK, „Acum aş fi fost într-un avion, pentru că el are propriul său avion”.

Conexiunea pe ecran nu este însă singurul lucru pe care l-au împărţit. Amândoi sunt practicanţi ai scientologiei. Travolta s-a alăturat controversatei biserici în 1975, iar Alley patru ani mai târziu.

În timp ce mariajul lui Alley cu Stevenson s-a încheiat în 1997, Travolta a rămas căsătorit cu soţia sa cu sa, cu care are doi copii, pe fiica Ella , 21 de ani, şi pe fiul său Benjamin , 10 ani, pâna la moartea acesteia, în iulie anul trecut, la vârsta de 57 de ani, din cauza cancerului de sân. Cuplul a mai pierdut un fiu, pe Jett, care a murit la 16 ani, în 2009, după ce a suferit o criză în timp ce se afla la casa de vacanţă a familiei.

Deşi Alley şi Travolta sunt acum singuri, starul Pulp Fiction nu are niciun interes să reia întâlnirile amoroase. „ Există o mulţime de femei cărora le-ar plăcea să iasă cu el.John este flatat, dar pur şi simplu nu-l interesează".

Mai multe