Kourtney Kardashian şi Travis Barker s-au logodit. Iată imaginile cu momentul emoţionant

18 octombrie 2021   News

Fericire mare în cuplul Kourtney Kardashian şi Travis Barker. Cei doi îndrăgostiţi s-au logodit şi au împărtăşit cu fanii momentul lor emoţionant.

Travis Barker i-a dat inelul ieri, pe o plajă supebă din Montecito, California. În felul acesta, iubirea lor trece la un alt nivel. Cei doi au o relaţie de aproximativ nouă luni.

Cântăreţul a organizat un adevărat decor romantic, rupt parcă din cele mai siropoase filme de dragoste. A îngenuncheat în faţa iubitei sale şi a cerut-o de soţie.

Barker, în vârstă de 45 de ani, vrea să se însoare cu Kourtney, în vârstă de 42 de ani şi a organizat în amănunt emoţionanta cerere în căsătorie, pe plaja hotelului Rosewood Miramar Beach, cu un decor spectaculos format din lumânări albe şi trandafiri roşii. Artistul excentric a purtat un tricou alb cu dungi negre la marele eveniment, în timp ce Kourtney Kardashian a fost drapată în negru, având o alură foarte rock de când este iubita cântăreţului.

Bruneta a confirmat veştile pe pagina sa de socializare, postând fotografii de la emoţionantul moment, dar şi cu inelul, o superbă bijuterie cu diamant oval. Cei doi se cunosc de mult timp şi erau prieteni înainte de a începe o relaţie amoroasă la începutul lui 2021.

Atiana De La Hoya, fosta fiică vitregă a lui Barker a publicat şi ea o poză cu inelul lui Kourtney.

Barker a fost însurat cu Melissa Kennedy între anii 2001 şi 2002 şi cu Shanna Moakler, între anii 2004 – 2008. Are cu Moakler două fiice, Landon şi Alabama, dar este apropiat şi de Atiana De La Hoya, fiica lui Moakler dintr-o căsnicie anterioară.

Foto: Instagram

Mai multe