Kristen Stewart este îndrăgostită lulea! Vezi de cine

28 iulie 2016   News

Viaţa ei amoroasă a fost ca un carusel! Mai întâi s-a iubit cu Robert Pattinson timp de patru – cinci ani, după care a cunoscut-o pe Alicia Cargile, cu care a avut o relaţie pe care au sprijinit-o chiar şi părinţii actriţei, iar ulterior a ajuns în braţe lui Soko, o artistă franceză, de care s-a despărţit, însă, în mai, anul acesta. Iar acum, ghiciţi cu cine se iubeşte din nou!

Kristen Stewart se iubeşte acum cu Alicia Cargile

Nu, nu e vorba de Robert Pattinson, care este logodit şi fericit cu FKA, ci de Alicia Cargile, fosta ei asistentă, cu care s-a iubit on-off, din 2014 şi până în prezent. Kristen şi Alicia s-au împăcat în mai 2016, după ce actriţa s-a despărţit de SoKo, iar de data aceasta pare să fie ce trebuie.

Într-un interviu recent, Kristen, 26, a declarat că este îndrăgostită nebuneşte de Alicia şi că lucrurile evoluează foarte bine între ele. ”Sunt atât de îndrăgostită de iubita mea. Ne-am despărţit de câteva ori şi ne-am împăcat tot de atâtea ori, însă de data aceasta simt că e ce trebuie”, a declarat încântată de relaţia ei Kristen, pentru revista ”Elle”.

Kristen Stewart şi Alicia au avut o relaţei on-off în ultimii ani

Kristen a mai vorbit şi despre faptul că de când a început să aibă relaţii cu femei, se simte mai liberă şi mai fericită.

foto: Hepta

Mai multe