Kristen Stewart, schimbare majoră de look. Uite cum arată cu părul tuns băieţeşte!

8 martie 2017   News

Ce-ai făcut cu părul tău, Kristen Stewart? Actriţa din "Twilight" a şocat din nou, de data aceasta cu o schimbare de look majoră. Nu ştim ce se întâmplă cu Kristen şi de ce a ales să renunţe la podoaba capilară, însă putem spune că este frumoasă oricum, chiar şi blondă, cu părul tuns băieţeşte.

A devenit celebră după ce a jucat alături de Robert Pattinson în seria "Twilight", dar şi după scandalul legat de faptul că l-a înşelat pe Robert, partenerul său şi în realitate, dar şi datorită înclinaţiei sale recente către femei - are o relaţie un unul dintre iepuraşii Victoria Secrets, Stella Maxwell.

Este adevărat că actriţa a trecut prin nişte transformări de-a lungul carierei, de la primele apariţii cuminţi cu părul lung, şaten şi un machiaj discret, la o tunsoare bob până la umeri şi părul blond, până la schimbarea totală de acum - foarte sexy şi cu părul extrem de scurt.

Evoluţia sa stilistică de-a lungul anilor.

Şi se pare că Kristen Stewart nu regretă deloc decizia de a se tune scurt, căci a apărut foarte încrezătoare şi cu o atitudine de divă la premiera noului său film "Personal Shopper", în Los Angeles. La evenimentul care a avut loc ieri, actriţa a întors toate privirile, pentru că nimeni nu se aştepta să o vadă cu această frizură, chiar pe covorul roşu.

În vârstă de 26 de ani, brunetă natural, Kristen a fost aproape de nerecunoscut cu părul ei tuns, iar ţinuta sa simplă, neagră, s-a potrivit de minune cu atitudinea de rebelă - un top simplu stil bustieră, o pereche de pantaloni cu talie înaltă şi pantofi stiletto. Fără îndoială, nu suntem singurii care apreciază curajul artistei.

Foto: Getty Images

Mai multe