Kylie Jenner a dezvăluit cât s-a îngrăşat pe timpul sarcinii. La ce a poftit?

13 martie 2018   News

La începutul lunii februarie, mezina clanului Kardashian-Jenner a devenit mama unei fetiţe pe care a decis s-o numească Stormi. Pe timpul sarcinii, Kylie a refuzat să apară în public ori să confirme că urmează să aibă un copil.

Pe timpu sarcinii / la două săptămâni de la naştere

I-a luat pe toţi prin surprindere atunci când a recunoscut că i-a dat naştere unei fetiţe, deşi au existat mai multe zvonuri în acest sens. Ba chiar şi înfăţişarea ei avusese de suferit în acea perioadă, ceea ce confirma zvonurile privind o sarcină în cazul ei.

Ei bine, acum, Kylie vorbeşte deschis despre ceea ce a fost ”cea mai frumoasă perioadă” din viaţa ei şi recunoaşte că în timpul sarcinii a acumulat nu mai puţin de 18-19 kilograme, dat fiind faptul că a renunţat la dietele stricte ori la antrenamentele aspre din sala de forţă.

Ba mai mult, Kylie a recunoscut că a poftit, în acea perioadă, la multe dulciuri, precum gogoşi ori gofre. ”Gofre! Nu mi-au plăcut înainte să rămân însărcinată şi nici n-am mai mâncat de când am născut. Ce ciudat”, a postat Kylie pe reţelele de socializare.

Gofre / jamilacuisine.ro

Cert e că, imediat după naştere, Kylie şi-a recăpătat silueta şi se bucură acum de talie de viespe şi un posterior bombat.

Kylie, în prezent

Mai multe