Kylie Jenner, garderobă impresionantă pentru fetiţa sa. Cât a costat şi ce piese vestimentare de brand include!

5 februarie 2018   News

I-a şocat pe fanii săi cu anunţul că a devenit pentru prima dată mamă. Mezina familiei Kardashian şi-a ţinut ascunsă sarcina timp de 9 luni, perioadă în care a decis să stea departe de viaţa publică, dorind ca această călătorie spre rolul de mămică să fie una discretă.

În weekend, Kylie Jenner nu şi-a mai putut ascunde entuziasmul şi a făcut marele anunţ. Pe 1 februarie a devenit mama unei superbe fetiţe, primul copil al său cu rapperul Travis Scott, un copil dorit care pare să primească ce-i mai bun de la mama sa.

Odată cu anunţul naşterii copilului, Kylie a distribuit pe YouTube un video impresionant care consemna cele mai importante momente pe parcursul celor 9 luni de sarcină, inclusiv câteva secunde de acum 20 de ani în care apărea Kris Jenner în momentul în care i-a dat naştere lui Kylie.

Desigur, video include momente de la baby shower-ul copilului, vizitele la ginecolog şi ecografiile micuţei, momente de tandreţe în compania iubitului Travis şi primele imagini cu bebeluşul ei, dar şi cu cel de-al treilea copil al lui Kim, Chicago. Din video nu lipsesc imagini cu garderoba impresionantă a copilului, Kylie primind în dar o pereche de pantofi sport de la Nike pentru bebeluşul său, apoi dezvăluind rafturi întregi de încălţăminte pentru copii, dar şi o serie de rochiţe de brand foarte colorate.

Chiar înainte de a naşte, Kylie a pregătit o garderobă întreaga pentru micuţa sa, una luxoasă, plină de haine drăguţe, predominant fiind rozul. Iar fanii tinerei nu s-au putut abţine de la comentariile de pe Twitter atunci când au văzut imaginile.

Conform presei străine, Kylie ar fi plătit o sumă destul de mare pentru hăinuţe, încălţăminte şi accesorii, mai exact 70 de mii de dolari, o sumă fabuloasă pentru oamenii obişnuiţi, dar un chilipir faţă de averea pe care a cheltuit-o Kim pentru amenajarea camerei celui de-al treilea copil al său. Kylie nu a achiziţionat accesorii mofturoase pentru copilul său, spre deosebire de Kim care a cumpărat o suzetă din aur masiv, ”Suommo Dodo”, în valoare de 96.000 de dolari, un cal – decoraţiune, încrustat în pietre Swarovski, care a costat nu mai puţin de 100.000 de dolari şi un ursuleţ de jucărie Louis Vuitton, pentru care a scos din buzanar 170.000 de dolari.

Raportându-se la propriile vieţi, fanii au comentat că garderoba bebeluşului este chiar mai bună decât a fost a lor vreodată: "Probele  că micuţa lui Kylie Jenner are o garderobă mai scumpă decât a mea, care deja este deprimantă". "Copilul de 5 zile al lui Kylie Jenner are o garderobă mai mare, mai scumpă şi mai elegantă decât a mea. Este corect acest lucru?", a scris un alt fan.

Foto: Twitter, Instagram

Mai multe