"L-am refuzat pe Bobby Kennedy, fratele lui John F. Kennedy!". Ce actriţă celebră spune asta?

4 ianuarie 2021   News

Legendara actriţă britanică s-a făcut cunoscută odată cu succesul serialului Dinastia, difuzat între 1981 şi 1989.

Acum în vârstă de 87 de ani, Joan Collins a avut parte de o tinereţe în care a făcut cuceriri celebre, unele de neimaginat şi neştiute până zilele trecute. Într-un interviu acordat recent presei britanice, Dame Joan Collins a povestit cum, odată, a fost curtată de însuşi fratele lui John F. Kennedy, Bobby Kennedy.

Fostul procuror general al SUA şi, mai apoi, senator, era cât se poate de însurat atunci când i-a făcut ochi dulci frumoasei actriţe britanice. Faptul că aceasta avea o nevastă acasă, pe Ethel, nu l-a oprit pe Bobby să aibă aventuri celebre, una dintre acestea fiind cu sex simbolul Marilyn Monroe, o amantă pe care a împărţit-o cu fratele lui, JFK.

"Un singur lucru i-am spus: Sunt măritată şi tu eşti însurat. Ethel, văduva lui, este încă în viaţă şi nu vreau să dau foarte multe detalii pentru că nu aş vrea s-o fac să sufere", a mărturisit aceasta, completând că Bobby a primit refuzul ca un adevărat gentleman.

Actriţa care a fost căsătorită de cinci ori îşi aminteşte că a plâns atunci când a aflat că mezinul Kennedy a fost asasinat, în anul 1968, la cinci ani diferenţă după asasinarea lui John F Kennedy.

"Ar fi fost un preşedinte extraordinar. Ştiu că mulţi îl urau, dar oricine este atât de carismatic şi inteligent este urât de cei din jurul lui."

Mai multe