La 10 zile de la moartea sa, a fost dezvăluită cauza oficială a decesului lui Betty White

11 ianuarie 2022   News

Celebra actriţă a suferit un accident vascular cerebral, cu şase zile înainte de a muri. Cauza oficială a decesului a fost făcută publică, la zece zile de la moartea sa.

Potrivit certificatului de deces obţinut de TMZ, actriţa a suferit un stroke. Un cheag masiv de sânge i-a inundat creierul, afectând serios ţesutul cerebral. Interesant este faptul că accidentul vascular a avut loc cu şase zile înainte de moarte.

Se pare că Betty a rămas în stare bună după AVC, era conştientă şi a murit liniştită în somn, la domiciliul său. Celebra actriţă a îndoliat lumea filmului în ultima zi a anului 2021, când vestea morţii sale a făcut înconjurul lumii. Artista mai avea trei săptămâni şi ar fi împlinit 100 de ani.

În Illinois, oraşul său natal, ziua de 17 ianuarie, în care Betty White s-a născut va deveni, de acum, Ziua Betty White, un eveniment care o va celebra anual. Se aflase despre actriţă că de la debutul pandemiei petrecea mult timp acasă. Activităţile sale preferate erau cititul, uitatul la TV şi dezlegarea cuvintelor încrucişate.

Foto: Profimedia

Mai multe