La 65 de ani, Mr. Big din "Sex and the city" a devenit tată a doua oară. Prima imagine cu bebeluşul

23 martie 2020   News

Mulţi îl ştiu pe actorul Chris Noth din serialul "Sex and the city". Iată că acum, la 65 de ani, "Mr. Big" a devenit tată pentru a doua oară. 

Mulţi ar putea spune că la peste 60 de ani poţi deveni bunic. Mr. Big din "Sex and the city" nu se pregăteşte să îşi plimbe nepoţii prin parc, ci să îşi crească cel de-al doilea copil, la 65 de ani a devenit tată pentru a doua oară. 

Soţia actorului, modelul Tara Wilson, a adus pe lume un băieţel. Actorul din "Sex and the city" nu s-a abţinut şi a postat pe Instagram o fotografie cu noul membru al familiei, făcută chiar în maternitate, la puţin timp după naştere.

        Vezi această postare pe Instagram                   Down from the heavens comes our second son- Keats! “ A thing of beauty is a joy forever” O postare distribuită de Chris Noth (@chrisnothofficial) pe Feb 18, 2020 la 8:25 PST

Vezi această postare pe Instagram

Down from the heavens comes our second son- Keats! “ A thing of beauty is a joy forever”

O postare distribuită de Chris Noth (@chrisnothofficial) pe

Se pare că băieţelul va purta numele Keats, un omagiu adus poetului britanic John Keats. Micuţul este al doilea copil al familiei, Chris şi Tara Wilson mai au împreună un fiu, pe Orion Christopher, în vârstă de 12 ani.

Mai multe