La 68 de ani, Mădălin Voicu şi-a prezentat iubita la TV. Aceasta e cu 22 de ani mai tânără decât el

10 martie 2021   News

Trăieşte o nouă poveste de dragoste după divorţ şi pare să fie fericit, împlinit! Cine e femeia care îi e alături lui Mădălin Voicu? 

În anul 2017, Mădălin Voicu a divorţat de pictoriţa Carmen Olteanu. Cei doi au decis atunci să o ia pe drumuri diferite chiar dacă au împreună doi copii, doi băieţi. Iată că Mădălin Voicu nu a stat prea mult singur, a decis să înceapă o nouă poveste de iubire. 

Acesta se iubeşte cu Adriana, o femeie cu 22 de ani mai tânără decât el. S-au afişat prima oară în public în martie 2019, atunci când au participat la relansarea Casei de discuri Electrecord. Mădălin Voicu povestit acum ceva vreme la Antena Stars că a fost dragoste la prima vedere. „Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, a povestit politicianul.

Mădălin Voicu, în vârstă de 68 de ani, stă în casa în care a locuit tatăl său, violonistul Ion Voicu, acolo unde locuieşte împreună cu mama sa. De ceva vreme,  politicianul a decis să o aducă acasă şi pe noua lui iubită. Mădălin Voicu şi-a găsit alinarea în braţele Adrianei.

Cei doi au apărut recent împreună în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. El a dezvăluit că în pandemie nu s-a plictisit, au un căţel, un papagal, aceştia îi ţin ocupaţi.

“Ei sunt cei care îmi colorează viaţa, alături de copii, dar ştiu asta şi sunt speculativi. Eu o am pe mama, care are 89 de ani, pe Gogu şi pe Mozart şi pe doamna stăpâna inelelor. Adriana este bună, lungă, caldă”. Astfel isi caracterizează Mădălin Voicu iubita.

Celebrul politician este tatăl a şapte copii pe care îi are cu cinci femei.

Foto: Click, Prima TV

Mai multe