La 74 de ani, Richard Gere se bucură de o zi la plajă cu soția tinerică în paradisul din Azore

10 iulie 2024   News

Richard Gere, în vârstă de 74 de ani, se bucură de o vacanță însorită cu soția Alejandra, în vârstă de 41 de ani, și cei doi fii, înainte de a începe un nou capitol. Actorul din Pretty Woman s-a îndreptat spre paradisul portughez din Azore.

Gere, în vârstă de 74 de ani, și soția sa spaniolă, Alejandra Silva, în vârstă de 41 de ani, pornesc într-o nouă aventură în timp ce se pregătesc să părăsească Statele Unite și să se stabilească la Madrid.

Căsătorită din 2018, Alejandra a adoptat numele de familie al soțului ei și acum este cunoscută drept Alejandra Gere.

Cuplul, împreună cu cei doi copii ai lor, Alexander, 5 ani, și James, 4 ani, sunt dornici să se conecteze cu rădăcinile lor spaniole. Cu toate acestea, înainte de a face mișcarea cea mare, se bucură de o vacanță încântătoare în familie.

După o oprire în Spania pentru a asista la un concert Maná la WiZink Center, unde Richard și-a arătat abilitățile la chitară alături de trupa cu care a menținut o prietenie de peste douăzeci de ani, familia Gere s-a îndreptat spre insulele Azore, un paradis portughez în toată regula.

Alejandra a împărtășit un moment emoționant pe Instagram, postând o fotografie cu copiii lor jucându-se pe malul mării, iar în descriere a notat: „Momente prețioase, cadouri prețioase”.

Întotdeauna Alejandra postează imaginile cu copiii având chipurile blurate. Așa a făcut și de data aceasta.

Familia lor este una fericită și armonioasă, în care diferența de vârstă pare că nu afectează deloc.

Azore, un paradis portughez, a devenit o destinație populară în Europa, cunoscută pentru natura sa uimitoare, traseele panoramice, izvoarele termale și atmosfera liniștită.

În ciuda popularității sale în creștere, rămâne departe de turismul de masă, o calitate pe care familia Gere o prețuiește foarte mult, mai ales considerând mutarea viitoare ce îi așteaptă. Se relochează, nu e deloc puțin lucru.

Foto: Instagram

Mai multe