La film cu revista OK!

3 octombrie 2011   News

O comedie romantică simpatică, popcorn la discreţie şi compania plăcută a prietenilor au fost ingredientele perfecte pentru o seară relaxantă după o zi de muncă. Săptămâna trecută

O comedie romantică simpatică, popcorn la discreţie şi compania plăcută a prietenilor au fost ingredientele perfecte pentru o seară relaxantă după o zi de muncă. Săptămâna trecută, revista OK! şi-a premiat 45 de cititori cu câte o invitaţie dublă la vizionarea specială a filmului „Care-i numărul tău?“, eveniment ce a avut loc la Movieplex Plaza România, în parteneriat cu Odeon.

Mai multe fotografii de la eveniment vezi aici

„Care-i numărul tău?“ este povestea simpaticei Ally Darling (Anna Faris), o tânără care porneşte într-o misiune de a-l găsi pe cel mai bun fost iubit din viaţa ei, după ce citeşte un articol care avertizează că cei care au avut peste 20 de relaţii şi-au ratat şansa la dragoste adevărată.

Îndemnată de vecinul ei afemeiat (Chris Evans) să îi contacteze pe primii 19 bărbaţi cu care a avut idile, Ally Darling constată că toţi foştii ei iubiţi sunt de fapt nepotriviţi pentru ea şi că dragostea adevărată este mai aproape decât bănuia.

Mai multe