La mulţi ani, Angelina Jolie! 5 evenimente importante din preajma celor 40 de ani

4 iunie 2015   News

Angelina Jolie este una dintre puţinele celebrităţi a cărei popularitate depăşeşte graniţele ţărilor, raselor sau religiilor. Pe ea o poţi vedea paşind graţios pe covorul roşu la Hollywood, dar şi descurcându-se de minune în faţa oricărui lider politic din această lume.

Iar acest an a fost unul important pentru Angelina Jolie atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Iată cinci motive potrivit cărora anul acesta a fost unul extrem de important pentru Angie!

1. Mr and Mrs Pitt

Atunci când nimeni nu se mai aştepta, Angelina şi Brad şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii organizate în Paris, în faţa copiilor lor. Fericitul eveniment a avut loc pe 23 august şi a dovedit că a meritat aşteptarea tuturor.

2. Jurnalul operaţiilor

După dubla masectomie preventivă din 2013, Angelina a decis să-şi extirpeze ovarele, având în vederecă medicii i-au dat 50% şanse pentru a face cancer ovarian. După acest moment, Angelina a scris un articol în New York Times pentru a-şi motiva alegerea şi pentru a trage un semnal de alarmă.

3. ”Unbroken”

Anul acesta am văzut-o pe Angelina urcând pe scaunul de regizor. Angelina a dovedit că poate excela şi pe acesta plan, în ciuda tuturor previziunilor. Prestaţia sa în pelicula Unbroken a fost aclamată de către fani din toată lumea.

4. Distincţii regale

Actriţa a primit Insignia of an Honorary Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St. Michael and St. George. Distincţia i-a fost inmânată chiar de Regina Elisabeta a Marii Britanii, ca recunoaşterii a campaniei sale împotriva violului în zonele de război.

5. ” A fi diferit e bine”

Nu i-a fost niciodată frică să iasă din mulţime şi să arate că este diferită. Aşa că atunci când a acceptat premiul Kids Choice Awards pentru pelicula Maleficent, Angelina a susţinut un discurs emoţionant. Angelina Jolie a declarat atunci că ”a fi diferit este bine şi că nu este nimic în neregulă cu oamenii care simt că-şi găsesc locul undeva anume. ”

Mai multe