La şase luni după ce a devenit mamă, Iggy Azalea este mai slabă ca oricând. Cum a dat jos 9 kg?

17 noiembrie 2020   News

Curiosul caz al artistei rap Iggy Azalea.

Ce altceva am putea spune despre o femeie care, la şase luni după ce a născut, arată mai suplă decât înainte de sarcină? Artista australiană l-a adus pe lume pe fiul ei, Onyx, în luna mai.

De-atunci şi până azi, artista în vârstă de 30 de ani a reuşit să slăbească nu mai puţin de 9 kg, iar Iggy susţine că a ajuns să cântărească mai puţin decât greutatea pe care o avea înainte de a rămâne înscărcinată cu fostul ei iubit, rapperul Playboi Carti.

        View this post on Instagram                       A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

View this post on Instagram

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

Artista mărturiseşte că nu face nimic ieşit din comun pentru a slăbi, ci că, pur şi simplu, kilogramele în plus s-au topit după naştere. Cu toate acestea, Iggy recunoaşte că secretul este să fii în formă înainte de a rămâne însărcinată şi să fii, apoi, atentă la ce mănânci în timpul sarcinii.

Cântăreaţa susţine că i-a fost foarte uşor să slăbească şi a documentat această experienţă pe Instagram, acolo unde a postat fotografii cu un abdomen plat şi o siluetă de invidiat. Şi mai curios este că artista a părut să-şi redobândească silueta imediat după naştere, încă din lunile iunie şi iulie existând fotografii cu aceasta într-o formă extraordinară.

Să fie genele, stilul de viaţă sănătos sau vârsta tânără?

Foto: Profimedia

Mai multe