Lady Amelia Windsor nu se dezminte. În ce rochiță minusculă s-a afișat, cu picioarele la vedere

18 septembrie 2024   News

E fashionista, nu mai este un secret pentru nimeni. Nepoata Ducelui de Kent, Lady Amelia Windsor, a fost desemnată în urmă cu ceva timp drept cel mai frumos membru al familiei Windsor.

Cu toate acestea, Lady Amelia Windsor nu este una dintre cele mai cunoscute membre regale. Însă observatorii regali nu pot să nu dea Cezarului ce e al Cezarului. Mai exact, tânăra este o fashionista fără cusur, cu un corp armonios, tonifiat.

Are 29 de ani și adoră să-și expună picioarele superbe în rochițe cât mai scurte.

Același a fost cazul luni, când Lady Amelia Windsor a avut o apariție de senzație, într-o rochie super scurtă.

Femeia în vârstă de 29 de ani și-a etalat bronzul de vară într-o rochie maro, scurtă, în carouri, cu bretele subțiri și fundițe.

Frizura este deja cea consacrată, mai exact un bob lung, care se potrivește de minune la această nuanță de blond a părului. Și ca să evoce totuși toamna în acest ansamblu vestimentar estival, Lady Amelia Windsor a încălțat o pereche de cizme fără toc, dar cu talpă groasă, stil bocanc.

Ea a postat imaginea pe Instagram și a detaliat faptul că se bucură de o cafea în soarele tomnatic.

Lady Amelia Windsor este un fotomodel care a avut mai multe apariții în fața publicului, participând la prezentări pentru branduri de modă precum Dolce Gabbana. În vârstă de 29 de ani, este a 43-a în linia de succesiune la tron și rudă cu regretata Regina Elisabeta a II-a. Ea este, de asemenea, verișoară de gradul al treilea a Prințului William și a Prințului Harry, potrivit The Express.

După ce a urmat cursurile școlii St Mary's School din Ascot, și-a luat un an sabatic, înainte de a se înscrie la Universitatea din Edinburgh pentru a-și continua studiile de franceză și italiană.

La terminarea facultății, a fost angajată de agenția de modelling Storm, care anterior le-a făcut celebre pe Cara Delevingne și Kate Moss. De atunci, a colaborat cu o serie de mărci de modă, precum Azzedine Alaia și Bvlgari. De asemenea, ea a fost imaginea brandului de machiaj Illamasqua.

În 2017, a apărut pe coperta revistei Vogue Japonia. Lady Amelia Windsor, care este verișoară de gradul al doilea a Regelui Charles al III-lea, oferă frecvent informații despre viața ei prin intermediul contului său de Instagram, care se mândrește cu peste 100.000 de urmăritori. Ea împărtășește imagini din activitatea sa de model.

Foto: Profimedia & Instagram

Mai multe