Lady Gaga a făcut striptease, iar Katy Perry a fost un candelabru. Iată cea mai extravagantă MET Gala de până acum!

7 mai 2019   News

Ediţia de anul acesta a MET Gala a avut o temă care am fi crezut că le va pune pe dive în dificultate, în schimb vedetele au oferit cel mai spectaculos show vestimentar desfăşurat vreodată pe covorul roşu!

Eseul din 1964, al lui Susan Sontag, Notes on Camp, a fost sursa de inspiraţie pentru dress code-ul ales pentru Met Gala 2019. Iar starurile au păşit pe covorul roşu respectând tema evenimentului, satisfăcând, în acelaşi timp, preferinţa publicului pentru o apariţie WOW!

foto: Getty Images

Kim Kardashian şi-a etalat talia aproape imposibilă, în corsetul ei Maison Mugler. Vedeta de reality show a fost, evident, însoţită de soţul Kanye West, dar şi de surorile ei Kendall Jenner şi Kylie Jenner, care a fost acompaniată de Travis Scott şi Kris Jenner.

Cardi B cu siguranţă n-a trecut neobservată! Rochia ei imensă, ce a purtat semnătura Thom Browne, conţine 30.000 de pene şi a fost confecţionată de nu mai puţin de 35 de oameni, care au depus o muncă enormă, de 2.000 de ore.

Katy Perry a strălucit la propriu în ţinuta ei candelabru, realizată de Jeremy Scott!

Iar Lady Gaga a fost senzaţia serii! A avut patru ţinute separate, de care s-a debarasat treptat chiar pe covorul roşu! Cântăreaţa a făcut un adevărat show, care a necesitat nu numai patru outfit-uri diferite, ci şi recuzită, figuraţie şi, bineînţeles, un talent incontestabil pentru a se pune în valoare.  

Nu putem spune că Jennifer Lopez a arătat rău, dimpotrivă, e mai în formă ca niciodată la cei 49 de ani ai ei, însă ţinuta ei Versace – sexy, de altfel – parcă n-a adus nimic nou faţă de apariţiile ei pline de sex appeal de până acum.  

Celine Dion n-a ezitat să arate puţină piele pe covorul roşu, etalându-şi pioarele bine lucrate la sală. 

Ca de multe ori în ultima vreme, cântreaţa uimeşte cu alegerile ei fashion, iar Met Gala 2019 e doar una dintre oportunităţile de-a face senzaţie cu ţinuta purtată.

Printre divele care au dezamăgit puţin s-a numărat şi Penelope Cruz, de la care ne aşteptam - având în vedere evenimentul de mare anvergură la care a participat - puţin mai multă îndrăzneală în alegerea vestimentaă făcută. Actriţa pare la o premieră de film obişnuită şi nu la cel mai important eveniment fashion din an!

La fel şi Salma Hayek, nici ea n-a ieşit din rutina ei vestimentară, n-a riscat nimic mai mult decât de obicei, iar rezultatul a fost unul care a lăsat puţin de dorit... 

Pentru mai multe imagini de la MET GALA 2019, cu ţinute extravagante, dă click pe GALERIA FOTO!

Mai multe