Lady Gaga a petrecut cu noul iubit la afterparty

14 februarie 2017   News

Relaţia dintre artistă şi agentul său, Christian Carino, continuă să stârnească curiozitatea tuturor. De când s-a zvonit că între cei doi ar fi ceva, toţi sunt cu ochii pe ei. Ce-i drept, ne şi dau motive să credem că între ei ar fi o poveste cu iz romantic.

Lady Gaga şi Christian Carino au petrecut împreună la petrecerea de după Grammy

După apariţia la Grammy, Lady Gaga a mers la o petrecere în Los Angeles alături de – aţi ghicit! – nimeni altul decât agentul său, Christian Carino, despre care se zvoneşte că l-a fi înlocuit pe Taylor Kinney în inima artistei. Cei doi au fost văzuţi stând de vorba cu alţi artişti la petrecerea anuală a celor de la Interscope Records.

Îmbrăcată într-un outfit de piele al casei de modă Alexandre Vauthier Haute Couture, şi accesorizată cu bijuterii Swarovski, Lady Gaga a tras toate privirile celor din jur. Cu ochii pe ea a fost şi agentul ei, care n-a lăsat-o singură nicio clipă.

Oare va dura relaţia lor?

Culmea e că cei doi nu s-au ferit să fie văzuţi împreună, deşi n-au făcut risipă nici de gesturi tandre. La plecare, însă, Christian a fost surprins de paparazzi luând-o în braţe pe iubita sa, în maşină. Să-i ţină, aşadar!

foto: Getty, Twitter

Mai multe