Lady Gaga a revenit la vechile obiceiuri. Abia se ţinea pe picioare în seara premiilor AMA

21 noiembrie 2017   News

Lady Gaga a fost întotdeauna o femeie extravagantă şi aşa s-a şi lansat, putând ţinute controversate, pantofi hidoşi, accesorii cu ajutorul cărora ieşea în evidenţă, coafuri şi machiaje extravagante. În ultima vreme, cântăreaţa a fost ceva mai rezervată în privinţa ţinutelor alese pentru covorul roşu, dar prezenţa sa virtuală de la premiile muzicale AMA a fost una care i-a şocat pe fani.

Lady Gaga nu face lucrurile pe jumătate, aşa că a reuşit să îşi facă simţită prezenţa la show-ul de duminică seara, chiar şi în mod virtual. În timp ce toată lumea păşea pe covorul roşu din Los Angeles, Gaga se pregătea pentru show-ul său din Washington DC, la mii de kilometri distanţă. Aşa că artista s-a fotografiat pe covorul roşu la un panou improvizat în culisele show-ului său din Washington. O mulţime de fani au fost înşelaţi de iluzia că Gaga era la premiile AMA, mai ales după ce cântăreaţa şi-a pus fotografii pe contul de Instagram cu panoul evenimentului în spate. Şi mai tare însă i-au uimit filmuleţele sale de pe Insta Stories în care defila într-o pereche de pantofi cu toc imens, din cauza cărora abia se ţinea pe picioare.

Pe lângă asta, a fost extrem de sexy într-o rochie neagră, foarte mulată şi scurtă. Ţinuta a fost cu atât mai atrăgătoare cu cât a lăsat la vedere sânii într-un decolteu generos, dar şi spatele acoperit doar de câteva bretele. Dacă ţinuta i-a venit ca turnată, fanii au rămas cu gura căscată când au văzut ce încălţăminte a purtat artista lor favorită. Diva de 31 de ani parcă s-a întors în trecut cu aceşti pantofi hidoşi, model pe care îl purta la debutul său în lumea muzicii.

S-a chinuit să-şi menţină echilibrul pe pantofii cu toc imens, care depăşeau 20 de cm în înălţime, model care nu a avantajat-o, făcându-i picioarele să pară mai scurte.

  

Foto: Instagram

Mai multe