Lady Gaga, acasă la Barbra Streisand!

24 august 2015   News

Artista de 29 de ani s-a bucurat de o seară memorabilă la reşedinţa vedetei de 73 de ani, alături de alte nume grele ale Cetăţii Filmului. Iată despre cine e vorba şi cum a arătat seara...

Nu ne-am fi aşteptat s-o vedem pe Lady Gaga într-o astfel de companie. Sâmbătă, Gaga şi-a petrecut seara în selecta prezenţă a Barbrei Streisand, a soţului ei, James Brolin, a lui John Travolta şi a soţiei acestuia, Kelly Preston, şi a producătorului de televiziune Ryan Murphy. Memorabila poză a... memorabilei seri, mai jos.

Interesant este că, deşi ceilalţi au părut a fi abordat un stil lejer, relaxat, Gaga nu a renunţat la linia groasă de creion negru la ochi şi la stilul ei de fashion icon. "Eu şi Barbra. Ce femeie uluitoare!", a comentat Gaga lângă artistica poză cu ele două, pe care cântăreaţa a postat-o mândră pe contul ei de Instagram. Iar Barbabra i-a răspuns cu o postare caldă pe contul ei de Twitter (poza de mai sus), scriind: "O minunată seară acasă". De menţionat că Ryan Murphy este unul dintre creatorii serialului "American Horror Story", iar Gaga s-a alăturat şi ea distribuţiei acestei producţii.

Foto: Instagram, Twitter

Mai multe