Lady Gaga i-a înfuriat pe fanii formaţiei Beatles

11 iulie 2010   News

Sean Lennon a postat pe Twitter o poza a divei în ciorapi de plasă, cântând la pianul care a aparţinut tatălui său, John Lennon. Pentru fanii Beatles poza a reprezentat un adevărat sacrilegiu: Gaga nu e demnă să atingă clapele acelui pian! Artista este însă o bună prietenă de-a lui Sean şi o pianistă cu experienţă.

Sean Lennon a postat pe Twitter o poza a divei în ciorapi de plasă, cântând la pianul care a aparţinut tatălui său, John Lennon. Pentru fanii Beatles poza a reprezentat un adevărat sacrilegiu: Gaga nu e demnă să atingă clapele acelui pian!

Artista este însă o bună prietenă de-a lui Sean şi o pianistă cu experienţă. Gaga cântă la pian de la vârsta de patru ani şi a compus prima ei baladă la acest instrument când avea 13 ani. În zadar! Furia fanilor Beatles l-a determinat pe Sean să şteargă „scandaloasa” poză cu amica sa. „Pianele sunt făcute pentru a se cânta la ele. De ce s-a supărat toată lumea? Ce-ar fi trebuit să facem: să-l închidem într-o cameră prăfuită? Şi în primul rând, tata i-a dăruit acest pian mamei mele de ziua ei, deci este al ei. În al doilea rând, el nu era aşa ţâfnos ca voi”, a replicat el.

Foto: EPA

Mai multe