Lady Gaga, într-o rochie din origami. Originală sau nu?

25 noiembrie 2014   News

Este de apreciat Lady Gaga! Câtă imaginaţie să ai, încât să te poţi îmbrăca în fiecare zi altfel, dar deopotrivă de şocant? Să luăm, de exemplu, cazul de ieri, 24 noiembrie, când extravaganta cântăreaţă a părăsit

Este de apreciat Lady Gaga! Câtă imaginaţie să ai, încât să te poţi îmbrăca în fiecare zi altfel, dar deopotrivă de şocant?

Să luăm, de exemplu, cazul de ieri, 24 noiembrie, când extravaganta cântăreaţă a părăsit hotelul Bristol, din Paris, în drum spre locul unde avea să susţină un concert din cadrul turneului Artpop, tot în capitala Franţei.

Cât despre ţinuta aleasă de cântăreaţă pentru acest drum, aici avem câte ceva de comentat. Ei bine, rochia multicoloră a Gagăi, care pare făcută din origami, este o creaţie a unui designer de doar 21 de ani, Jack Irving, proaspăt absolvent al colegiului de artă St Martins, din Londra.

O ţinută care îi vine ca… turnată Găguţei. De remarcat şi trupul excesiv de bronzat al cântăreţei şi pasiunea ei pentru negrul gotic din plete. Aproape că ne place…

Foto: Hepta

Mai multe