Lady Gaga, o divă senzaţională la gala Super Bowl!

8 februarie 2016   News

Rareori, diva pop reuşeşte să trezească rumoare din motivele bune şi aprecieri estetice. S-a întâmplat duminică în Santa Clara, pe stadionul Levi, în cadrul deja prea faimoasului joc Super Bowl, unde cântăreaţa a avut o apariţie strălucitoare pentru a interpreta într-un mod fabulos şi neaşteptat, spun mulţi, imnul naţional.

Lady Gaga cântă imnul naţional american la Super Bowl 50 pe Levi's Stadium

Lady Gaga a purtat o pereche de sandale  cu platformă imensă, în ton cu culorile steagului American.

Cu unghiile lăcuite cu un albastru puternic şi un machiaj roşu sclipitor, îmbrăcată într-un costum roşu din paiete pentru a fi în ton cu culorile steagului american, Lady Gaga a oferit un moment special milioanelor de privitori: a început discret şi a atins culmile notelor muzicale ale imnului, încurajată de spectatori.

Blonda a fost o apariţie strălucitoare, la propriu şi la figurat, pe stadionul din Santa Clara.

Artista, care va împlini 30 de ani în martie, a avut o iarnă spectaculoasă precum duoul de culori senzaţionale pe care le-a purtat la Super Bowl, bifând nominalizări la Grammy şi la Oscar.

Revenind la imaginea sa, “mama monştrilor” a ales ceva neobişnuit pentru ea: un look finisat la perfecţie şi o eleganţă rar întâlnită, mizând pe combinaţia de culori naţionale de rubiniu şi albastru intens metalic. Coafura a completat foarte bine ţinuta sofisticată. Şi ne place tare mult!

Gaga a interpretat alături de Beyonce, Bruno Mars şi Coldplay la Super Bowl 2016. Dacă Beyonce a mizat pe clasicele sale body-uri, diva pop a preferat ceva fin şi elegant.

Părul, unghiile, machiajul şi vocea! Toate au fost perfecte pentru ziua de ieri, pentru Lady Gaga.

FOTO Getty Images

Mai multe