Larisa Tănăsoiu a născut un băieţel. Afaceristul Alin Ionescu a devenit tată pentru a treia oară

16 decembrie 2019   News

Este bucurie mare în familia afaceristului Alin Ionescu! Acesta a devenit tată pentru a treia oară, soţia lui Larisa a născut un băieţel.

Pe 10 decembrie, Larisa şi Alin Ionescu au devenit părinţi. La un spital privat din capitală, aceasta a adus pe lume un băieţel perfect sănătos care va purta un nume deosebit.

Vestea au făcut-o publică abia pe 15 decembrie, când s-au instalat deja acasă, când au început să se obişnuiască cu noul membru al familiei pe care l-au aşteptat luni de zile.

Proaspăta mămică a postat şi un mesaj despre momentele fericite pe care le trăieşte, alături de o fotografie în care apare cu bebeluşul în braţe.

„Cea de-a doua zi acasă, pentru noi. Bine ai venit pe lume, Carol - Ayan. Mami şi tati deja te iubesc nebuneşte! Bebe Carol s-a născut pe 10/12/2019, iar minunatul îngeraş cântăreşte 3,520 kg. Este foarte bine, iar fericirea noastră este infinită. Suntem copleşiţi de iubire”, a scris Larisa Ionescu, pe contul ei de Instagram.

Alin Ionescu a devenit aşadar tătic pentru a treia oară, el mai are doi copii din mariajul cu Cristina Spătar, cunoscuta cântăreaţă.

Mai multe