Anca Ţurcaşiu e, de azi, soacră mare! Fiul său, Radu, s-a căsătorit

29 aprilie 2022   News

Într-o discreţie care îi caracterizează familia, artista a participat azi la nunta unicului său fiu.

Petrecere mare la sfârşit de săptămână pentru una dintre cele mai iubite artiste. Anca Ţurcaşiu este, de azi, soacră mare! Fiul său, Radu, s-a căsătorit cu iubita sa, Andreea.

Cei doi tineri au făcut cununia civilă în cerc restrâns, având alături rude apropiate şi cei mai buni prieteni.

Pentru fericitul eveniment, mireasa a purtat o rochie neagră, lungă, fără mâneci, accesorizată cu pantofi negri cu vârf argintiu. Buchetul a fost unul simplu, din trandafiri roşii şi, în loc de alte accesorii, a avut flori prinse în păr.

Tot în negru a venit îmbrăcată şi Anca Ţurcaşiu, care a purtat un costum cu pantalon şi o cămaşă albă - foarte atipic pentru stilul ei vestimentar la astfel de evenimente.

Cât îl priveşte pe mire, Radu a preferat un stil casual-şic, cu pantaloni bleumarin şi cămaşă cu imprimeu geometric.

Bucuria, însă, din spatele acestui prim tablou de familie este unică.

"De azi, am oficial doi copii!  Sunt foarte fericită. O iubire mare, mare!!! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm!!! Andreea, Radu, m-ați făcut-o mamă extrem de mândră!!!". a fost mesajul postat de Anca Ţurcaşiu pe pagina ei de socializare.

Postarea a strâns deja câteva mii de like-uri şi a adunat peste o mie de mesaje de felicitare pentru tânărul cuplu căsătorit. Le urăm şi noi fericire şi "Casă de piatră!".

FOTO: arhiva personală

Mai multe