Laura Cosoi şi-a botezat fetiţa în Maramureş, cu preparate tradiţionale

5 octombrie 2020   News

Laura Cosoi şi soţul ei şi-au botezat ieri fetiţa. Cei doi au ales să o creştineze pe micuţa Vera în Maramureş, alături de  familie şi câţiva prieteni. Le-au fost aproape Adela Popescu, Monica şi Nicolai Tand. Evenimentul a avut loc într-un cadru de poveste, la o pensiune, unde nu au lipsit preparatele tradiţionale.

Înainte de a se aventura către Maramureş, cei doi au realizat că au plecat la drum fără un membru important al familiei lor.

“După spectacol, am urcat bagajele în maşină ca să pornim spre Tg Mureş. Era deja târziu şi fetelor le era somn, dar într-un final, pe la 23.00 am pornit la drum. Evident că a venit şi moş Ene pe gene şi micuţele au adormit instant, timp în care noi am reuşit să ne relaxăm niţel la poveşti. Pe la Ploieşti mă întreabă Cosmin “Vezi dacă Luna este pe bancheta sau s-a băgat iar sub scaun?”. Mă uit în spate şi îi zic “Păi nu este în spate”. El “Cum aşa? Nu ai pus-o în maşină?” Zic “Nu! Credeam că tu te-ai ocupat de bagaje/căţel”. Şi uite aşa am realizat că am uitat căţeluşul acasă, în coşuleţ. Evident că ne-am întors după ea, că doar nu aveam să o lăsăm “home alone” şi am pornit iar la drum. Am râs ceva vreme pe seama acestei experienţe, deşi eram extrem de obosiţi, dar cum eu văd tot timpul plinul paharului îi zic lui Cosmin “Bine că măcar nu am uitat un copil, pe Vera spre exemplu, că tot este nou venită”.

Mai multe