Laura Cosoi va deveni mamă pentru a doua oară. Ea şi soţul ei au făcut marele anunţ chiar de Ziua Femeii

8 martie 2020   News

Actriţa Laura Cosoi şi omul de afaceri Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în 2015 şi au împreună o fetiţă, pe Rita, ce a venit pe lume în vara anului 2018. Iar familia lor se va mări în curând tot cu o fetiţă.

După cum reiese din postarea făcută de vedetă pe reţelele sociale, ei îşi doreau foarte mult o surioară pentru Rita, iar dorinţa li s-a îndeplinit. În dimineaţa acestei zile speciale, în care tot mapamondul sărbătoreşte femeia şi mama, Laura a transmis într-un mod inedit comunităţii sale marea veste: o şedinţă foto special, realizată de celebrul fotograf Alex Gâlmeanu, în care apare toată familia şi ecografia cu micuţa care urmează să le umple casa de bucurie, alături de următorul mesaj:” Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact aşa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste şi nerăbdare, de emoţie şi împlinire că am primit aşa o mare binecuvantare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brate şi când mai simt şi mişcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleşita! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulţumesc ”

Laura şi Cosmin sunt împreună din 2012 şi şi-au oficializat relaţia în 2015, într-o ceremonie alături de familie, la conacul Polizu din Iaşi. Ei îşi cresc singuri fetiţa, pe Rita, iar Cosmin este foarte implicat în toate treburile casnice, susţinând-o pe Laura în tot ceea ce face. 

Sursă foto: Facebook @lauracosoi

Mai multe