Lavinia Pârva: „Am aflat din presă că sunt grasă“

23 mai 2014   News

Supărată pe o publicaţie de paparazzi care a inclus-o la capitolul „îngrăşate din dragoste“, partenera lui Ştefan Bănică Jr. se apără spunând că fotografiile cu ea au fost trucate pentru a părea cu mai multe kilograme în plus.

Supărată pe o publicaţie de paparazzi care a inclus-o la capitolul „îngrăşate din dragoste“, partenera lui Ştefan Bănică Jr. se apără spunând că fotografiile cu ea au fost trucate pentru a părea cu mai multe kilograme în plus. Lavinia Pârva a rămas suprinsă văzând instantaneele publicate de revista cu pricina, despre care susţine că ar fi fost prelucrate cu intenţia de-a o arăta mai grasă decât este în realitate.

„Dragii mei, în ultimul timp am aflat din anumite publicaţii că sunt foarte grasă. Adevărul e că, atunci când am văzut fotografiile, m-am speriat şi eu, când mi-am dat seama ce poate face photoshopul. Aşa că, «orientându-mă» după acele imagini, mi-a fost frică că nu voi avea loc pe o plajă normală şi am căutat una pustie, pentru a putea ocupa tot nisipul! Sunt foarte «simpatici» cei care îşi doresc cu tot dinadinsul să facă rău gratuit. Vă doresc o zi minunată şi să ne bucurăm în continuare de soare!“, a replicat ea pe contul ei de Facebook, postând totodată o fotografie recentă cu ea în costum de baie.

Foto: Facebook

Mai multe