Lavinia Pârva, despre fiul lui Ştefan Bănică Jr: “E mofturos”

15 octombrie 2020   News

Rolul de mamă a acaparat-o în totalitate pe Lavinia Pârva. Solista recunoaşte că micuţul Alexandru i-a schimbat total viaţa.

„E mofturos. Îi place să se caţere, să urce scările. E foarte activ. Am grijă la alimentaţie, dar îi mai dau să guste. Mama mea e mai strictă cu el. Fiul meu cântă la pian cu tati, are ureche muzicală. A ascultat muzică încă de când era în burtică. Nu ştim încă cu cine seamănă mai mult”, a spus Lavinia Pârva. La Pro Tv.

Artista a slăbit spectaculos după naştere. “Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic şocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenţie de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus aşa, uşor, uşor, fără să fac eforturi prea mari”, spune frumoasa brunetă.

Solista a reuşit să scape de 30 de kilograme respectând câteva reguli simple în alimentaţie. “Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară. Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar). Mişcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, precizează Lavinia.

Mai multe