Lavinia Pîrva a confirmat căsătoria cu Ştefan Bănică jr.

30 octombrie 2017   News

Discretă cum o ştim, e greu să scoţi o declaraţie de la ea. Dar iată că, totuşi, a confirmat zvonul cu privire la nunta sa.

Primul eveniment la care Lavinia Pîrva (32) şi Ştefan Bănică Jr. (50) au apărut cu verighetele pe deget a fost pe 13 octombrie, la lansarea  albumului “Picat din lună”, iar primele declaraţii despre căsătorie au fost consemnate la emisiunea “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

“Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, a declarat Ştefan Bănică.

Lavinia a confirmat în felul său această uniune de suflet, postând câteva fotografii din vacanţa petrecută la Barcelona, oraşul ei preferat, în care nu s-a mai ferit să-şi arate verigheta - preţioasa bijuterie pe care Ştefan Bănică jr. i-a oferit-o după şase ani de relaţie.

Iată câteva asemenea instantanee din albumul ei de vacanţă

Mai multe