Le mai ştii pe fetele de la t.A.T.u.? Una s-a operat de cancer, cealaltă e gravidă

7 aprilie 2016   News

Rusoaica Yulia Volkova a trecut prin chinuri groaznice după ce a fost operată de cancer tiroidian. Fosta ei coleg, Lena Katina, va fi în curând mamă.

Yulia Volkova şi Lena Katina s-au lansat împreună în muzică, în urmă cu 15 ani, formând trupa t.A.T.u.

Jumătatea brunetă a trupei ruseşti t.A.T.u a fost diagnosticată cu această boală cumplită în urmă cu câţiva ani. Yulia Volkova a fost supusă unei operaţii de îndepărtare a tumorii, după care a trebuit să facă faţă tratamentului postoperator extrem de invaziv şi de greu de suportat.

Aşa arată acum Yulia Volkova.

Deşi intervenţia chirurgicală a fost o reuşită, Yulia a fost traumatizată că va rămâne fără voce, căci unul dintre efectele imediate a fost că n-a mai putut vorbi. Norocul a făcut ca rusoaica să-şi recapete rapid funcţiile vocale şi acum e fericită că poate să-şi continue cariera artistică.

Cealaltă jumătate a trupei, roşcata Lena Katina, pare neschimbată. Deşi, la lansarea trupei, ea şi colega ei s-au promovat ca lesbiene, ceea ce la vremea aceea s-a dovedit a fi o bună mişcare de marketing, Lena preferă bărbaţii. Dovadă că acum e într-o relaţie şi e pe cale să devină mămică.

Lena Katina e însărcinată.

Din 2009, fiecare dintre ele are o carieră solo.

Mai multe