LeAnn, sexy sau anorexică?

31 mai 2011   News

Asta se întreabă fanii săi după ce cântăreaţa country a postat pe Twitter câteva fotografii din luna de miere petrecută în Mexic cu Eddie Cibrian. Imaginile cu artista în bikini au îngrozit fanii. „Te sperii cât de slabă e”

Asta se întreabă fanii săi după ce cântăreaţa country a postat pe Twitter câteva fotografii din luna de miere petrecută în Mexic cu Eddie Cibrian.

Imaginile cu artista în bikini au îngrozit fanii. „Te sperii cât de slabă e”, a comentat un scoţian. „Iubire, ce vezi acolo se cheamă muşchi tonifiaţi, nu oase”, i-a replicat LeAnn, care în luna de miere pare mai preocupată de scoţian sau de imaginea ei decât de soţul Eddie. Fiindcă cine ar sta să se dueleze pe Twitter într-o asemenea vacanţă romantică?! „Îţi mulţumesc, dar ăsta e corpul meu şi, crede-mă, sunt o fată sănătoasă. Îţi mulţumesc pentru preocupare, dar nu e nevoie”, a adăugat ea. De altfel, nu e prima dată când vedeta câştigătoare a unui premiu Grammy respinge vehement pe site-ul de socializare media acuzaţiile cum că se înfometează şi face sport până la epuizare.

Foto: Northfoto

Mai multe