Leaving Las Vegas 2. Nicolas Cage, beat criţă şi desculţ, dat afară dintr-un restaurant. „Credeam că e un vagabond pus pe scandal”

25 septembrie 2021   News

Ce-a fost şi ce-a ajuns unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood?! Sub influenţa alcoolului şi pus pe harţă, superstarul a ajuns în atenţia angajaţilor dintr-un restaurant din Las Vegas, care s-au văzut nevoiţi să-l dea afară pe scandalagiul de Nicolas Cage.

Nu numai că a fost un episod regretabil din viaţa unui star de calibrul lui, dar întreaga nebunie a fost şi filmată în timp ce i se arăta uşa de la intrare actorului beat şi necooperant. Cum de s-a ajuns aici?

Unul dintre martorii la asemenea secvenţă au declarat că Nicolas era „beat criţă şi pus pe scandal” şi, desculţ cum era şi îmbrăcat deloc pretenţios, a fost confundat cu un vagabond care nu-şi avea locul într-un bar cu pretenţii din Las Vegas cum era cel în care se afla.

Actorul care a luat Oscarul interpretând rolul unui alcoolic în filmul “Leaving Las Vegas” a fost dat afară din Lawry’s Prime Rib săptămâna trecută, în cursul zilei de luni, după ce s-a certat cu unul dintre angajaţii localului, iar totul a fost filmat şi făcut public de tabloidul The Sun.

„Nicolas Cage a cam răvăşit aici!...”, se poate auzi pe înregistrarea publicată în exclusivitate de binecunoscutul tabloid că a spus cineva din apropierea starului. Actorul era nebărbierit, cu pantaloni cu imprimeu de leopard, un tricou negru şi n-avea încălţări în picioare.

Episod regretabil

Unul dintre clienţii restaurantului a declarat pentru presa americană că l-a confundat pe actor cu un vagabond beat şi pus pe scandal. „Spre mare noastră surprindere, ne-am dat apoi seama că era vorba despre Nicolas Cage”, a dezvăluit acesta despre actorul de 57 de ani.

“Era pilit rău şi se tot certa cu un angajat de-ai restaurantului. Era într-o stare deplorabilă şi mergea desculţ prin bar. Angajaţii ne-au spus că tot consumase shot-uri de tequila şi whiskey Macallan 1980. Ţipa la oameni şi încerca să se ia la ceartă cu ei, iar angajaţii i-au cerut atunci să părăsească localul”, a dezvăluit martorul.

„Era atât de beat, încât de-abia dacă putea să-şi pună papucii în picioare înainte de-a fi însoţiat afară din local”, a mărturisit martorul, care susţine că Cage „ne-a întrebat dacă nu cumva vrem să mergem cu el acasă”.

Înregistrarea cu pricina ni-l arată pe Nicolas dat afară şi încercând să intre înapoi în restaurant. „Opreşte-te, omule!”, se aude din nou pe video făcând referire la felul în care Cage se făcea de râs în faţa tuturor.

Alcoolic şi-n realitate

Nu numai că a interpretat magistral rolul unui alcoolic pe marele ecran, dar actorul are probleme cu băutura şi-n viaţa reală. În martie 2019, şi-a anulat cel de-al patrulea mariaj, cu Erika Koike, recunoscând că era prea beat pentru a înţelege ce i se întâmplase la altar.

În 2018, în timpul unui interviu cu The Guardian, Cage a recunoscut că se implică 100% în munca sa pentru a evita autodistrugerea. „Ajung să comand două sticle de vin roşu, după care dispar de pe suprafaţa pământului, iar mie nu-mi place când devin tipul ăsta, aşa că trebuie să muncesc şi iar să muncesc”, a dezvăluit acesta.

Actorul şi-a pierdut definitiv mama în cursul acestui an, lucru care cel mai probabil în cauzează vedetei un disconfort psihic extrem, peste care trege cum ştie el mai bine – recurgând la alcool.

Foto - Profimedia

Mai multe