Legătura dintre trupa Spice Girls şi nunta Prinţului Harry

28 februarie 2018   News

Este oficial! Trupa-minune a anilor 90, Spice Girls, se va reuni anul acesta. Dar şi mai interesant este că unul dintre aceste concerte atât de aşteptate va avea loc la cel mai important eveniment monden al anului: nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, de pe 19 mai.

Cea care a dat de înţeles că cele cinci fete picante vor cânta la nunta regală este Melanie Brown aka Scary Spice. Cântăreaţa a declarat acest lucru în timpul apariţiei în emisiunea The Real, de ieri.

Şi da, de data aceasta toate membrele trupei sunt de acord cu reuniunea: Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell.

În acest show, Mel B a mărturisit mai întâi că ea şi colegele ei de trupă au primit invitaţii la nunta ce va avea loc la Castelul Windsor. Întrebată dacă trupa va şi cânta la eveniment, Melanie nu s-a putut abţine că nu confirme: "Jur!".

Cu toate acestea, Mel B a declarat că aceste detalii ar trebui să fie secrete şi a refuzat să spună mai multe despre prezenţa ei şi a celorlalte fete la nunta regală.

Mai multe