Lidia Buble s-a îndreptat spre o destinaţie exotică. Artista s-a fotografiat nemachiată şi sumar îmbrăcată

17 ianuarie 2022   News

Lidia Buble urmează trend-ul artiştilor români care pleacă în luna ianuarie în destinaţii exotice, pentru a-şi reîncărca bateriile.

Solista a pozat în ipostaze sexy, într-un cadru de vis, alimentând zvonurile că s-ar fi împăcat cu iubitul cubanez Harlys Becerra, care la rândul său a postat o imagine dintr-un cadru asemănător.

Lidia totuşi păstrează secretul legat de partenerul său de vacanţă, dar şi de locaţie. Pentru ea anul a început fulminant, după ce a fost implicată într-un incident grav cu Poliţia Română, în urma căruia a fost deschis un dosar penal pentru dare şi luare de mită, care a fost deja trimis în judecată. Lidia Buble a recunoscut în faţa procurorilor DIICOT, după ce a fost audiată de două ori, că a mituit un echipaj al Brigăzii Poliţiei Rutiere. Vedeta a recunoscut că băuse şi se temea să nu fie testată cu aparatul etilotest. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care agenţii au dus-o pe cântăreaţă cu maşina Poliţiei, care avea girofarul aprins, până la un bancomat, în condiţiile în care artista nu avea bani cash.

Fosta semifinalistă de la Asia Express 4 şi cubanezul s-au despărţit anul trecut, după doar câteva luni de relaţie. Artista a spus că distanţa a fost principalul motiv pentru care cei doi nu s-au mai înţeles. Pe de altă parte, artista a gestionat situaţia cu maturitate şi responsabilitate, gândindu-se cu bucurie la trecut, fără niciun fel de regrete. Totuşi, fiindcă nu agreează să stea prea mult timp singură, Lidia şi-a făcut de Sărbători un alt iubit, pe milionarul Horatiu Nicolau. Acum nu se ştie dacă în vacanţa exotică, Lidia a mers cu vreunul dintre cei doi bărbaţi cu care a început relaţii anul trecut.

Foto: Instagram

Mai multe