Lidia Fecioru, de la "Adevăruri ascunse", este în doliu

11 noiembrie 2019   News

Una dintre cele mai simpatizate personaje din mediul ezoteric trece printr-o perioadă grea.

Clipe grele pentru Lidia Fecioru, pe care telespectatorii Antenei 3 o ştiu graţie emisiunii "Adevăruri ascunse". Maria, sora cunoscutului bioenergo-terapeut la care au apelat de-a lungul timpului numeroase vedete ale showbiz-ului românesc, s-a stins din viaţă duminică, după o lungă suferinţă. Anunţul a fost făcut chiar de Lidia Fecioru printr-un mesaj cutremurător postat pe reţelele de socializare.

”Frumoasa mea sora Maria.Te rog sa ma ierti ca am ajuns tarziu la tine , nu am mai putut face nimic sa te conving sa mai ramai in viata! Ne-ai fost sora si mama ! Eu promit ca voi fi la straja sufletului tau. Asa cum tu m-ai leganat cand eu eram un nasture de om , si tu cat un pitic! Esti cu mine in suflet la fiecare pas, Dumnezeu sa te odihneaca in pace , ai trecut in randul celor vesnici pe usi straine , pentru un trai mai bun”, a scris Lidia Fecioru, pe Facebook.

Durerea este cu atât mai mare, în condiţiile în care cele două surori au avut o relaţie extrem de apropiată, lucru dovedit cu prisosinţă inclusiv de faptul că au ales să îmbrăţişeze aceeaşi meserie. De altfe, nici Alexandrea Moţneaga nu era străină de lumea televiziunii, bifând de-a lungul timpului numeroase apariţii alături de Lidia Fecioru.

Mai multe