Lindsay Lohan, arestată la domiciliu

27 mai 2011   News

Luna trecută, actriţa a fost condamnată la trei ani cu suspendare, fiind obligată să servească o pedeapsă de 120 de zile în închisoare plus 480 de ore de muncă

Luna trecută, actriţa a fost condamnată la trei ani cu suspendare, fiind obligată să servească o pedeapsă de 120 de zile în închisoare plus 480 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Sentinţa dură a venit după ce LiLo a ajuns din nou în faţa judecătorului pentru că a furat un lănţişor dintr-un magazin de bijuterii şi a încălcat termenii eliberării condiţionate din 2007. Cum, însă, vedeta s-a predat mai devreme gardienilor de la închisoarea Lynwood din Los Angeles, urmarea a fost una cât se poate de benefică pentru ea: autorităţile au decis că îşi poate executa pedeapsa la domiciliu. Astfel, lui Linds i s-a pus o brăţară electronică la una dintre glezne şi a fost eliberată.

Vedeta se află acum în casa ei din Venice (California), pe care nu o poate părăsi până pe 29 iunie. "Este obligată să rămână permanent în interiorul reşedinţei sale", a precizat Steve Whitmore, purtătorul de cuvânt al biroului şerifului din Los Angeles.

Foto: Northfoto

Mai multe