Lisa Marie Presley, într-o formă de zile mari. Vezi aici cât a slăbit!

12 mai 2015   News

Are 47 de ani şi arată mai bine ca niciodată. Este vorba despre unica fiică a lui Elvis Presley, Lisa Marie, care a apărut, zilele trecute, la premiera filmului Mad Max: Fury Road, din Los Angeles. Film în care joacă şi fiica şi nepoata lui Elvis

Are 47 de ani şi arată mai bine ca niciodată. Este vorba despre unica fiică a lui Elvis Presley, Lisa Marie, care a apărut, zilele trecute, la premiera filmului Mad Max: Fury Road, din Los Angeles. Film în care joacă şi fiica şi nepoata lui Elvis, superba Riley Keough, în vârstă de 25 de ani.

La premieră a fost prezentă şi fosta soţie a lui Elvis, Priscilla Presley, în vârstă de 69 de ani, a cărei faţă poartă încă urmele intervenţiilor estetice devastatoare.

Revenind la Lisa, însoţită la eveniment de soţul Michael Lockwood, aceasta a afişat o siluetă de vis, foarte subţire, pusă în valoare de rochia mulată, midi, pe care a purtat-o.

Artista a surprins plăcut şi cu coafura sa, părul fiind lăsat liber, în onduleuri generoase, iar machiajul fiind unul intens, dar de bun gust.

Foto: Getty Images

Mai multe