Liz Hurley şi Shane Warne au rupt iar logodna

18 decembrie 2013   News

Fumoasa actriţă britanică s-a despărţit a doua oară de logodnicul său, după ce în ultimele luni încercau să-şi refacă relaţia, şi-aşa fragilă.

Actriţa de 48 de ani şi jucătorul de crichet şi-au anulat logodna prima dată în luna septembrie - la doi ani după ce australianul o ceruse în căsătorie, după ce descoperise o serie de mesaje destul de intime în telefonul mobil al acestuia, provenind de la o altă femeie, în timp ce îşi făcea bagajele pentru o călătorie în Australia.

„E foarte trist - ei au încercat să facă relaţia lor să funcţioneze, însă există prea multe probleme în calea lor. Elizabeth ia fiecare zi aşa cum vine. Va rămâne întotdeauna foarte ataşată de Shane", a declarat o sursă pentru revista «HELLO!».

Zvonurile despre despărţirea celor două vedete au început să apară după un mesaj pe care Shane Warne, în vârstă de 44 de ani, l-a postat pe Twitter: "Trecutul ar trebui să rămână trecut şi să rămână acolo. El distruge viitorul. Trăieşte-ţi viaţa pentru lucrurile pe care ziua de mâine are să ţi le ofere, nu pentru ceea ce s-a întâmplat ieri".

Foto: WENN

Mai multe