Liza Minnelli şi-a găsit partenerul de viaţă în pat cu cel de al patrulea soţ al mamei sale

19 ianuarie 2022   News

Viaţa personală a cunoscutei actriţei este la fel de interesantă ca şi viaţa ei profesională, deoarece a fost căsătorită de patru ori, iar doi dintre partenerii săi de viaţă au fost homosexuali.

Vedeta din filmul, „Cabaret”, Liza Minnelli, a divorţat de patru ori. Primul ei soţ a fost Peter Allen şi, conform cărţii „David Bowie Made Me Gay”, Minnelli l-a găsit în pat cu un bărbat în noaptea nunţii lor. 

Cu câteva zile înainte de a împlini 21 de ani, în 1967, Minnelli s-a măritat cu cu conscutul artist. Deşi au rămas căsătoriţi timp de opt ani, prima lor noapte ca soţ şi soţie a şocat-o pe Minnelli.  În cartea „David Bowie Made Me Gay: 100 Years of LGBT Music”, Darryl W. Bullock scrie că Minnelli şi-a găsit bărbatul în pat cu al patrulea soţ al mamei ei, nimeni alta decât Judy Garland.

În plus, Bullock scrie că cei doi bărbaţi au avut o relaţie sexuală în timpul mariajelor. Garland a divorţat de Herron în acelaşi an, în timp ce Minnelli şi Allen au rămas împreună până în 1974. 

Herron era actor şi a cunoscut-o pe Garland în 1964. Cei doi s-au căsătorit în 1965. El a ajutat la producerea unor concerte ale ei în timpul relaţiei, dar la şase luni după nuntă, Garland şi Herron s-au separat.

Ani mai târziu, în 1996, Minnelli a discutat despre sexualitatea primului ei soţ în timpul unui interviu.  „M-am căsătorit cu Peter şi nu mi-a spus că este gay. Toată lumea ştia, în afară de mine. Şi am aflat... Ei bine, am să spun doar atât: nu voi mai surprinde niciodată pe nimeni când vin acasă atâta timp cât voi trăi".

Din păcate, nici în următoarele mariaje Liza nu a fost fericită. În acelaşi an în care a divorţat de Allen, actriţa s-a căsătorit cu regizorul Jack Haley Jr. 

Cei doi au avut o relaţie strânsă şi chiar au lucrat împreună la „Life Goes to the Movies”. Cu toate acestea, un articol din The Guardian spunea despre ei că au mai mult o relaţie de prietenie decât una de dragoste. Haley şi Minnelli au fost căsătoriţi timp de cinci ani, apoi au divorţat în 1979. În acelaşi an, Minnelli s-a căsătorit cu sculptorul Mark Gero. Cuplul a fost împreună până în 1992.

Ultima ei căsătorie a fost cu producătorul David Gest şi a durat cinci ani, între 2002 şi 2007. În timpul relaţiei lor au circulat zvonuri că Gest ar fi fost gay, dar Liza şi David au negat. 

Mai multe