Logodnica lui Jason Statham, însărcinată pe covorul roşu de la Oscar

28 februarie 2017   News

Rosie Huntington-Whiteley şi logodnicul ei, actorul Jason Statham, au fost prezenţi la petrecerea de după ceremonia de duminică seara de la Oscar, aceasta fiind prima apariţie publică a modelului de când a anunţat, printr-o fotografie pe Instagram, că este însărcinată.

Prima lor apariţie pe covorul roşu în calitate de viitori părinţi a fost una năucitoare, Rosie purtând o rochie lungă argintie, foarte preţioasă, creată de Versace, o piesă vestimentară brodată în partea de sus cu fire strălucitoare, cu umerii goi şi despicată pe picior. Rochia i-a venit ca turnată frumoasei blonde şi i-a scos în evidenţă burtica de gravidă. Ca accesorii, Rosie a ales o pereche de cercei candelabru cu diamante, Nirav Modi. Deşi simplă, ţinuta a fost una de impact.

La braţul său a stat celebrul actor Jason Statham, la 4 ace, într-un costum clasic negru, accesorizat cu un papion. El şi Rosie sunt împreună de 7 ani, iar anul trecut, la Globurile de Aur, modelul apărea cu inelul de logodnă pe deget. În luna februarie, ea şi Jason au anunţat că vor deveni părinţi, printr-o fotografie distribuită pe reţelele de socializare, însoţită de mesajul "Foarte fericită să împărtăşesc cu voi vestea că eu şi Jason vom deveni părinţi! Cu multă dragoste, Rosie."

Foto: Getty Images

Mai multe