Logodnicul Cristinei Cioran, primele declaraţii după ce a devenit tătic: "Nu am voie să merg să le vizitez"

20 iulie 2021   News

Cristina Cioran şi logodnicul ei, Alexandru Dobrescu, au devenit părinţi cu două luni mai devreme decât era programat şi nu s-au putut bucura pe deplin de acest eveniment. Cei doi speră însă că perioada grea va trece rapid şi îşi vor putea aduce fetiţa acasă.

 "Este foarte mare stricteţe şi nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracţiile, ambulanţa a dus-o la Spitalul Municipal şi acolo se află împreună cu bebeluşa. Bebeluşa se simte perfect. Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la faţă. Sunt bine amândouă.", a declarat Alexandru Dobrescu pentru wowbiz.ro.

Cei doi se gândesc să angajeze o bonă filipineză.

"Cristina este implicată în proiectul "Above the Sky", care se ocupă de organizarea de evenimente, haine exclusive. Vom îmbina haosul cu arta (zâmbeşte). Eu mai am un copil de 5 ani dintr-o relaţie anterioară şi suntem o familie unită, ne ajutăm. Probabil o să avem o filipineză care să ne ajute cu copiii, vor fi şi bunicii lângă noi şi coroborat cu ajutor Divin totul va fi perfect.", a mai spus Alexandru Dobrescu.

Mai multe