Lora, mamă cât mai curând? Cântăreaţa a făcut declaraţii despre primul copil: "Se apropie momentul"

3 februarie 2021   News

Are 38 de ani, o carieră de care e tare mândră, o relaţie perfectă, iar acum a vorbit despre primul ei copil. Lora simte că în curând o să devină mamă. Ce declaraţii neaşteptate a făcut?

Lora trăieşte de ani de zile o frumoasă poveste de iubire alături de Ionuţ Ghenu. Ea a declarat în repetate rânduri că el este sufletul ei pereche, că se înţeleg minunat. Nu s-au căsătorit, dar sunt logodiţi, acesta i-a dat inelul artistei. Pe când nunta? Cei doi nu au vorbit prea des despre acest subiect, se pare că viaţa lor privată nu o expun aşa de des în lumina reflectoarelor. 

Iată că acum, după ce Adela Popescu a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil, când Lora i-a luat locul în emisiunea de la Pro TV, cântăreaţa face mărturisirile neaşteptate despre copil. Ea simte că în curând va deveni mamă. Îşi doreşte şi fetiţă şi băiat: "Îmi doresc foarte mult şi băieţel şi fetiţă. Eu vreau să am 5 copii, dar nu ştiu când o să am timp. Acum am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul.", a spus Lora la Pro TV, într-un interviu pentru Maria, fiica Danielei Gyorfi.

Se pare că artista de 38 de ani se gândeşte în a-şi întemeia rapid o familie în adevăratul sens al cuvântului, cu mulţi copii. Oare Adela Popescu a sfătuit-o să devină mai rapid mămică?

Lora prezintă acum emisiunea "Vorbeşte lumea" alături de Cove

La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil. Pe perioada sarcinii s-a retras de la Pro TV, iar Lora îi ţine locul.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ''cred că eşti gravidă’, ai lumina aia aparte''. Noi ne doream mult acest copil. E ceva ce nu pot să explic, e o dorinţă a noastră, ne împlineşte viaţa de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli şi soţul a început să se gândească la o maşină mai mare.”, a mărturisit Adela Popescu la Vorbeşte lumea.

Foto: Facebook

Mai multe