Loredana Groza are o sosie peste Ocean! Iată cât de bine îi seamănă!

17 mai 2017   News

Se spune că fiecare dintre noi are câte o sosie care trăieşte altundeva în lume. Ei bine, nu ştim cât de adevărată este zicala aceasta, însă ştim că îndrăgita cântăreaţă Loredana Groza (46) are o sosie peste Ocean. Cine e ea? O femeie pe nume Dina Manzo!

În timp ce una cucereşte toate topurile muzicale şi se bucură de un succes fantastic pe micile ecrane în România, cealaltă îşi încearcă norocul la Hollywood, fiind vedeta unui reality-show! Dina Manzo este o personalitate TV şi o antreprenoare, făcându-se cunoscută graţie reality-show-ului ”The Real Housewives of New Jersey”.

Nu ştim câţi ani are Dina, însă ştim că asemănarea fizică cu diva muzicii româneşti este izbitoare. Dina, precum Loredana Groza, este mamă a unui singurul copil, care, întâmplător sau nu, este tot fată. Lexi Ioannou, fiica Dinei, are acum 11 ani, în timp ce fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, are 18 ani.

Iar dacă e să vorbim despre detaliile din vieţile amoroase ale celor două, trebuie să precizăm că Dina este o femeie divorţată, ea separându-se de tatăl copilului ei, Tommy Manzo, în anul 2012, în timp ce Loredana Groza are, în prezent, o situaţie maritală incertă.

Revenind la trăsăturile fizice, Dina Manzo şi Loredana Groza se bucură, amândouă, de ochi deschişi la culoare, buze pline şi plete blonde, ceea ce le face să semene destul de mult. Nu vi se pare?

foto: arhivă / Instagram

Mai multe