Loredana Groza, mesaj emoţionant pentru fiica ei. Elena a împlinit 20 de ani!

18 iulie 2018   News

Anul 1998 a fost, probabil, cel mai fericit an pentru Loredana Groza. Pe 10 iunie, chiar de ziau ei, s-a căsătorit cu Andrei Boncea, iar pe 14 iulie o aducea pe lume pe fetiţa ei, Elena.

În acest an, Elena Boncea a împlinit 20 de ani, iar Loredana Groza a marcat acest moment şi pe reţelele de socializare. Artista a postat pe Instagram o fotografie de când Elena era mică, iar mesajul postat alături de poză a fost unul emoţionant.

„Acum 20 de ani venea pe lume fetiţa mea, Elena! Nu mi-aş fi putut imagina vreodată ca cel mai greu pe pământ e să fii mamă! Meseria de mamă nu se învaţă decât prin practică. Elena a ales să-mi fie fiică şi să mă înveţe ce înseamnă dragostea necondiţionată şi infinită şi să redescopăr vârsta inocenţei. Cand a crescut şi cum a cunoscut ea lumea, pare c-am întarziat deja. Şi ce n-aş da să pot să îngheţ momentul şi să opresc tot cursul timpului. Se întâmplă invers. Te iubesc, Elena, lumina mea, şi îţi doresc să fii fericită şi sănătoasă! Îţi mulţumesc, puiul meu“, a scris Loredana Groza pe celebra reţea de socializare.

Apoi, Loredana Groza a postat o fotografie din prezent în care apare alături de fiica ei, dar şi o fotografie de la petrecerea pe care a dat-o în cinstea Elenei.

Iar la trei zile de la aniversare, artista a revenit pe Instagram cu o nouă fotografie, în care apare doar fiica ei: „Elena, pentru mine în fiecare zi e ziua ta, prinţesa mea! Te iubesc“.

Mai multe