Lorenzo Lamas, cinci mariaje, şase copii şi nenumărate probleme. A patra soţie, Shauna, l-a înşelat pe "Renegatul" chiar cu fiul lui

15 iunie 2020   News

Lorenzo Lamas a făcut vâlvă cu rolurile sale, dar şi cu faima sa de playboy. Acum, la 62 de ani, e total schimbat şi nu mai etalează forma fizică de altădată.

S-a căsătorit de cinci ori, întotdeauna cu actriţe sau modele. Ultimele două cuceriri au împărtăşit, aproape, chiar şi numele: Shauna şi Shawna. Cele două mariaje s-au încheiat însă prost. Pe Shauna Sand, actorul a acuzat-o că le-a distrus căsnicia atunci când s-a culcat cu fiul său, AJ.

"M-a distrus emoţional. Nu am putut să-i vorbesc ani de zile", a comentat el. Şi problemele nu s-au oprit aici. De Shawna s-a despărţit după ce ce paparazzii au surprins-o, pe plajă, alături de un culturist. La două săptămâni de la apariţia imaginilor, Lamas a luat decizia de a divorţa. Cu toate acestea, separarea nu a implicat şi o retragere din familie, deoarece Shawna este mult prea „implicată” în povestea Lamas.

În 2015,  blonda a devenit mamă surogat pentru fiica sa vitregă, Shayne Lamas. Ea l-a născut pe nepotul soţului ei într-o piscină cu apă.

Lorenzo Lamas a povestit despre problemele sale cu drogurile  şi aventurile sexuale în autobiografia sa, Renegade At Heart. Actorul a recunoscut că a avut o relaţie conflictuală cu celebrul său tată, actorul argentinian Fernando Lamas. Lorenzo a spus că tatăl său „i-a dominat existenţa”, deşi a crescut în Los Angeles. Când părinţii lui au divorţat, întreaga viaţă i-a fost dată peste cap.

Fernando Lamas s-a despărţit de mama actorului , actriţa Arlene Dahl, în 1960, iar ruptura a avut un impact major asupra lui.

”Lumea mea s-a spulberat  într-un milion de bucăţi, dar acele părţi traumatizante au devenit evidente mult mai târziu ”, a scris el în cartea scrisă alături de Jeff Lenburg.

Tatăl său s-a recăsătorit cu actriţa Esther Williams, care a devenit mama vitregă a lui Lorenzo. "Totul este ca un film rău, pe care nu mi-l poate scoate din minte”, a mărturisit Lamas.

Lorenzo l-a întruchipat pe Lance Cumson în celebrul serial din anii 1980, Falcon Crest, iar mai apoi pe Renegatul. El a scris despre viaţa pe care o ducea, din care nu lipseau maşinile, femeile şi drogurile. Actorul a recunoscut că petrecea atât de mult încât ajungea euforic pe platourile de filmare, aşa că odată i-a cerut celui care îl machia să toarne pe el o sticlă de parfum, sperând că asta îl va ajuta îşi mascheze cumva starea.

Lorenzo nu a putut însă să o păcălească pe Jane Wyman, care o înfăţişa pe bunica  lui în serial.

Ea l-a luat deoparte şi  i-a spus.„Vom face o pauză de 15 minute. Îţi vei memora replicile şi nu vei mai veni niciodată să lucrezi în stare asta”, a relatat Lorenzo.

De asemenea, starul susţine că s-a culcat cu gemenele Shane şi Sia, pe care le-a cunoscut pe platoul filmului Grease din 1978.

Lorenzo a fost căsătorit de cinci ori şi are şase copii.

Mai multe