Lucian Mîndruţă, weekend pe mare cu soţia sa FOTO

28 august 2017   News

Ultimul weekend din luna august l-a găsit pe jurnalist navigând pe Marea Neagră. Din echipaj a făcut parte şi soţia lui, Ioana.

Mare, soare şi vânt în pânze. E ceea ce iubeşte, poate, cel mai mult Lucian Mîndruţă, când vine vorba despre petrecerea timpului liber.

Weekendul trecut, ultimul din luna august, l-a găsit tot la cârmă, pe velier.

"Iubesc prea tare marea asta. Şi maxim pot s-o împart cu 6 oameni din echipaj. Plus nevasta... :) Asta e tot. Nu e sailing. Nu e cine ştie ce marinărie. E doar sigurătate. Căutată în direcţia orizontului. Furată vântului. Extrasă din fiecare strop care ne ajunge pe faţă. E marea, versiunea pentru egoişti. Eu sunt unul dintre ei", a descris foarte poetic Lucian Mîndruţă sentimentul pe care îl are când se află departe de toate, în larg.

În completarea acestui comentariu postat pe pagina personală, jurnalistul a făcut publice şi câteva instantanee din timpul escapadei pe mare, în care o putem vedea şi pe soţia sa, medicul Ioana Mîndruţă, o prezenţă altfel extrem de discretă, cu care jurnalistul este căsătorit din anul 2000 şi cu care are doi copii: pe Mihai şi pe Matei.

Foto: Facebook

Mai multe