Lucruri mai puţin cunoscute despre Lidia Buble, Dorian Popa şi Pepe! Ce crezi că făceau în copilărie?

31 august 2018   News

Cel de-al nouălea sezon al show-ului „Next Star“ a însemnat pentru juraţii Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa nu doar o mare bucurie să descopere pe această scenă cei mai talentaţi copii din România, ci şi o bună ocazie să-şi amintească de perioada copilăriei, de preocupările şi păţaniile lor de atunci.

Aşa se face că, la filmări s-a aflat că Dorian Popa şi-a tăiat limba pe jumătate la vârsta de opt ani, în timp ce sărea „ca apucatul” pe o saltea gonflabilă, dar şi că a fost olimpic la matematică, în şcoala generală.

Lidia Buble a cântat în copilărie în corul bisericii şi, în perioada cât a stat acasă, la Deva, mergea în fiecare duminică la biserică, alături de numeroasa sa familie. A absolvit Liceul Sportiv din localitate şi a avut-o colegă de clasă pe gimnasta de talie mondială Sandra Izbaşa. De asemenea, despre Lidia s-a mai aflat că are fobie la broaşte şi că îi place foarte mult să se uite la desene animate. Unul dintre preferatele ei este „Povestirile Răţoiului”, pentru care a şi dublat coloana sonoră, în limba română.

Şi despre Pepe s-au aflat lucruri noi la „Next Star”. De exemplu, că în şcoala generală a fost comandant de grupă şi că, în fiecare zi, la începutul orelor, dădea tonul imnului „Trei culori”, în faţa întregii clase.

Mai multe